O nama

POSJED – VAŠA DOBRA LOKACIJA


Posjed d.o.o. za posredovanje i konsalting pokrenuo je novu poslovnu liniju posredovanja u prometu nekretnina.

Vlasnik društva je sa dugogodišnjim iskustvom u bankarstvu, finansijama i različitim privrednim industrijama, a posebnu ekspertizu je stekao kroz savjetodavnu aktivnost u građevinskoj i investicionoj djelatnosti. Tokom posljednjih 25 godina aktivno je učestvova u kreiranju, obezbjeđenju finansiranja i realizaciji mnoštva nekretninskih projekata u stanogradnji, poslovnim zgradama, industrijskim objektima i raznovrsnim poslovnim projektima širom Bosne i Hercegovine.

Agenti Posjeda su mladi, visoko obrazovani stručnjaci u multidisciplinarnom miksu, što garantuje razumijevanje raznolikosti zahtijeva naših cijenjenih klijenata. Svaki član našeg tima je proaktivan na tržištu nekretnina i fleksibilan u iznalaženju otpimalnih rješenja u posredničkom poslu.

Posjed je u stalnom kontaktu sa vodećim investitorima u stanogradnji i glavnim izvođačima građevinskih radova u Kantonu Sarajevo, ali i šire u BiH. Obezbjedili smo veoma blisku poslovnu saradanju sa bankarskim sektorom, a u svom operativnom poslovanju imamo podršku naših partnera iz svih bitnih segmenata: pravnog, inženjerskog, finansijskog, marketing, oglašavanje i sl. U mogućnosti smo ponuditi savjetodavnu podršku svim našim klijentima, kako onima koji prodaju ili daju u najam, tako i onima koji kupuju ili unajmljuju različite tipove nekretnina.

U svom poslovanju se pridržavamo najviših profesionlanih standarda, u kojima su transparetnost, profesionalni integritet i izvrsnost naših zaposlenika prirotet.


Misija agencije Posjed:

Postojimo da bi smo:

Vrhunskim multidisciplinarnim znanjima i dugogodišnjim iskustvima u planiranju, gradnji i prodaji nekretnina povezali, inspirirali i motivirali naše klijente na donošenje odgovornih životnih i investicionih odluka, uz optimalan finansijski rezultat i maksimalno zadovoljstvo za sebe, svoje porodice i institucije za koje rade.

Vizija agencije Posjed:

Namjeravamo:

Postati relevantan nekretninski posrednik u BiH i pouzdan partner za nekretninske investicije u zemlji, kroz kontinuirano unapređenje vlastitih ekspertskih i tržišnih znanja, angažmanom visoko profesionalnih saradnika i uz podršku naših poslovnih partnera.

Korištenjem najsavremenijih metoda segmentacije klijenata, izradom i kontinuiranim unapređenjem sistema targetiranja klijenata kroz tehnološki najnaprednije kanale distribucije, dostići i održati visok nivo klijentovog doživljaja, povjerenja i pouzdanja, zasnovanim na integritetu i izvrsnosti kao glavnim vrijednostima agencije.


Naše korporativne vrijednosti:
  • Klijent u centru pažnje – iskren i empatičan odnos sa klijentima baziran na: detaljnom i sveobuhvatnom pristupu svakom predmetu posredovanja i projektu, stručnom i pedantnom upravljanju dokumentima, odgovornom savjetovanju i optimalno strukturiranim rješenjima;
  • Integritet – pouzdanost i transparentnost svega što poduzimamo, savjetujemo i činimo, povjerljivost i provjerljivost naših postupaka;
  • Izvrsnost – visoko kvalitetne usluge posredovanja na najsavremenijim principima i uz potpunu dostupnost svim kanalima distribucije (fizičkim i elektronskim);
  • Poštivanje i briga - za sve učesnike: klijente, zaposlenike, partnere, društvenu zajednicu.

Posjed – vaša dobra lokacija